top zon
fotolijn

LSW 2016

Afgelopen pinksterweekend waren in Baarn de Landelijke Scouting Wedstrijden. Daar strijden de beste ploegen van elke regio van Nederland voor de titel: Beste scoutingploeg van Nederland. Zaken zoals tent opzetten, koken, een hike en grote spelen komen hierbij aan de orde en natuurlijk wordt alles gejureerd.

De Boomslangen (de nieuwe ploegnaam van de Zebra's die vorig jaar de LSW wonnen) van de Serpentustroep van Scouting Karel de Stoute heeft afgelopen weekend hard haar best gedaan om opnieuw eerste te worden. Door hun onvermoeibaar enthousiasme kregen zij het onmogelijke bijna voor elkaar. Op het moment van de prijsuitreiking bleek dat ze een keurige tweede plaats hebben behaald en dat ze alleen hun meerdere moesten erkennen in The Treemusketeers van Scouting Hendrik Hudsongroep uit Hengelo.

Ook de 4 andere patrouilles van onze regio hebben hun best gedaan wat heeft geresulteerd in:

10de plaats voor de Wandelende takken van Scouting Paul Kruger
24ste plaats voor The Guardians of the Trees van Scouting Karel de Stoute
31ste plaats voor de Robosperwers van Scouting Paul Kruger
102ste plaats voor Rak Buwly van Scouting Karel de Stoute

Daarnaast een compliment aan de vele medewerkers uit onze regio die er samen met vele andere medewerkers uit andere regio’s voor hebben gezorgd dat alle kinderen weer een onvergetelijke LSW weekend achter de rug hebben.

lsw 2016

Nieuws Regio ZON

Al het nieuws uit de Regio ZON is hier verzameld voor jou.

 

scouts